Een verrassende en doeltreffende bedrijfsfilm?

Check in bij Perron18

Bedrijfsfilm en animatiefilm

Denk je na over een bedrijfsfilm? Een slim idee! Want film is dé manier om je bedrijf op krachtige en belevingsvolle wijze te presenteren aan je doelgroepen. Maar pak dit wel professioneel aan. Want een slechtgemaakte bedrijfsfilm werkt al gauw averechts. Denk je dat jouw bedrijf niet geschikt is voor een bedrijfsfilm? Of dat een bedrijfsfilm per definitie duur is? Check dan in bij Perron18. Laagdrempelig en met verrassend resultaat.

Bedrijfsfilm: wat wil je bereiken?

Wat wil je bereiken met je bedrijfsfilm? Wil je jouw bedrijf, product of dienst promoten? Je naamsbekendheid verhogen? Of gaat het om een introductie- of instructiefilm voor eigen medewerkers? We willen niet alleen weten welk doel je wilt behalen, maar natuurlijk ook voor welke doelgroep we de film maken. Doelgroep en doel bepalen samen de inhoud en sfeer van de film en de manier van filmen en monteren: flitsend of juist met wat meer rust. Voor elke film geldt dat deze moet verrassen.

Voordelen van een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is om heel veel redenen belangrijk. Een goed gemaakte bedrijfsfilm trekt de aandacht, heeft impact en blijft bij. Nog beter dan tekst en fotografie. Een goede bedrijfsfilm draagt bij aan jouw specifieke doelstellingen. Of het nu gaat om informeren en instrueren of om verleiden en aanzetten tot actie. In een film kun je met passie vertellen over je bedrijf, product of dienst. Je kunt er ook volop beleving in leggen.

Met je bedrijfsfilm scoren in Google

Een bedrijfsfilm is populair, zeker op internet. Dat komt omdat 70% van de mensen visueel is ingesteld. Bovendien draagt online-video bij aan betere vindbaarheid in Google. En dat neemt de komende jaren alleen meer toe, zo is de verwachting.

Waarom Perron18?

Een goede bedrijfsfilm sluit aan op de kernwaarden en uitstraling van jouw bedrijf. Op de huisstijl. En op de overige middelen die je al hebt, zoals website en folders. Al deze elementen moeten elkaar versterken. Bij Perron18 ben je daarvan verzekerd. Want wij hebben voor elke discipline een specialist.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
Webdesign Perron18 Nijkerk