Behoefte aan teksten die scoren in Google?

Check in bij Perron18

SEO-teksten door onze SEO-tekstschrijver

Schrijf jij de teksten voor je website gewoon zelf, zonder kennis van zoekmachineoptimalisatie? En zonder kennis van de manier waarop jouw (potentiële) klanten denken en handelen? Dan doe je de kracht van je website teniet. Via Perron18 schakel je een SEO-tekstschrijver in voor jouw website of webshop. Hij schrijft teksten die goed scoren in Google. Teksten ook met de juiste inhoud en tone-of-voice voor jouw bedrijf en jouw doelgroepen. Natuurlijk kun je onze tekstschrijver ook inschakelen voor je folder, advertentie of persbericht.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Teksten die zijn geoptimaliseerd voor Google bevatten niet alleen de woorden waarop veel wordt gezocht en die kansrijk zijn, maar vooral ook de juiste inhoud. Meer dan ooit gaat het om relevante content die antwoord geeft op de vragen van de (be)zoekers op internet. Content die het delen waard is.

Zoekwoordenonderzoek, argumenten verzamelen en schrijven

Onze SEO-tekstschrijver gaat in gesprek met jou. Op basis van dit gesprek voert hij een zoekwoordenonderzoek uit. Dit onderzoek geeft niet alleen inzicht in de woorden waarop wordt gezocht, maar ook in de diverse typen zoekvragen. En het zoekwoordenonderzoek geeft inzicht in de trends in jouw branche. Op basis hiervan bepalen we – natuurlijk in goed overleg – de navigatiestructuur.

SEO-teksten schrijven

En dan? Schrijven! We zoeken naar de juiste tone-of-voice voor jouw doelgroepen. De juiste informatie en argumenten. En, minstens zo belangrijk, de juiste niet rationele aspecten. Want een volledig rationele klant bestaat niet.

Waarom Perron18?

Teksten staan niet op zichzelf. Het zijn tekst én beeld die het verschil maken. Binnen Perron18 werken tekstschrijver en vormgever daarom nauw samen. Dat is het mooie van Perron18. Je schakelt simpelweg de specialisten in die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen. Zoals onze online marketeer. Die, onder meer via Google Analytics, analyseert óf je je doelstellingen behaalt. En zo nodig sturen we dan bij.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
Webdesign Perron18 Nijkerk