Een banaan op je homepage?

Check in bij Perron18

Webdesign en webapplicaties

Plannen om je nieuwe website te laten bouwen door een anonieme prijsstunter die jou en jouw bedrijf niet kent? Of door een handig neefje? Grote kans dat je wordt opgezadeld met een anonieme website die geld kost en niets oplevert. In ónze optiek is jouw website een belangrijk marketinginstrument, dat bijdraagt aan de doelstellingen van je bedrijf. Maar dat gaat niet vanzelf. Wij ondersteunen je met webdesign en webontwikkeling. En met de ontwikkeling van webapplicaties. Van concept en strategie tot realisatie en exploitatie. Jouw website is een belangrijk marketinginstrument.

Webdevelopment op maat

Onder webdesign verstaan we niet alleen het maken van een passend visueel ontwerp, maar ook de complete technische ontwikkeling van je website of webshop: de webdevelopment. Wij verzorgen dit compleet voor je. Onze webdesigner is gespecialiseerd in de nieuwste online technieken, zoals php-programmeren. Bovendien denkt hij verregaand mee met het visuele concept.

Webapplicaties

Heb je specifieke wensen voor je website? Bijvoorbeeld voor interactie met de bezoekers aan je website, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het beheersbaar maken van informatie? Wij bouwen de webapplicatie die jij nodig hebt. Een webapplicatie is een applicatie die na installatie op een webserver toegankelijk is via internet. Deze kan bijvoorbeeld bedrijfsprocessen ondersteunen en efficiënter maken: financiële, administratieve, commerciële en logistieke. Denk aan applicaties voor tijdsregistratie en facturering.

Ook domeinnaamregistratie en webhosting

Plannen voor een nieuwe website? Laat bij ons je domeinnaam registreren. We zetten je domeinnaam op jouw naam, zodat jij de juiste rechten hebt. Dat laatste gaat nogal eens mis. Wij hebben de ervaring. Dat geldt ook voor webhosting. Daarmee zorgen we ervoor dat je website soepel draait met 99,8% betrouwbaarheid.

Zelf je website beheren

Wij voorzien je website van een gebruikersvriendelijk content management systeem (CMS). Daarmee kun je jouw website eenvoudig zelf beheren. Je kunt zelf pagina’s, teksten en foto’s toevoegen en verwijderen. Belangrijk voor onder meer je nieuws-, blog- en testimonialpagina’s. Het CMS is zoekmachinevriendelijk, wat inhoudt dat Google de webpagina’s goed kan indexeren.

Waarom Perron18?

Je website is een belangrijke online-marketingtool. Bij ons profiteer je daarom van de expertise van een online marketeer. Zodat je website ook echt rendement oplevert. En schakel bij ons ook een SEO-tekstschrijver in, voor teksten die optimaal scoren in Google. Dát is het grote voordeel van het communicatieplatform Perron18. Je checkt in waar jij wilt! We adviseren je graag over het traject.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
Webdesign Perron18 Nijkerk