Hoe haal ik meer omzet uit mijn website?

Webscan aanvragen

Webscan: voor jouw bedrijf

Vind jij dat jouw website niet optimaal rendeert? Dat jij te weinig bezoekers trekt en dat de conversie te wensen overlaat? Dat kost geld! Doe daar dus snel iets aan. Maar wat? Een webscan van Perron18 biedt zekerheid. We voeren deze graag voor je uit. De opbrengst: een rapport dat inzicht geeft in alle verbeterpunten: technisch, inhoudelijk en qua conversie.

Onze webscan: handmatig en heel grondig

We voeren deze webscan zélf uit; handmatig én grondig. We gebruiken hiervoor dus niet een gratis online tool, zoals vaak gebeurt. Het voordeel is, dat we de prestaties van jouw website veel nauwkeuriger analyseren, met kennis van jouw business en op basis van jouw online doelstellingen. We analyseren je website op alle fronten: technisch, visueel en inhoudelijk. Ook de conversiegerichtheid van je website nemen we onder de loep. Tip: je kunt de webscan ook laten uitvoeren als second opinion.

De opbrengst: een vrijblijvende rapportage

We verwerken de bevindingen in een overzichtelijk rapport met concrete aanbevelingen. Deze rapportage is natuurlijk volledig vrijblijvend. Je kunt er zelf mee aan de slag óf je kunt ons inschakelen voor het verbeteren van je website. De kosten van de webscan met rapportage bedragen 480,- Als je ons inschakeld voor het optimaliseren van je website betaal je nog maar de helft hiervan. Dus 240,-

JA, ik wil de webscan      NEE, ik hoef geen rendement

Webdesign Perron18 Nijkerk