Staat je communicatie op het juiste spoor?

Check in bij Perron18

Communicatiebureau nieuwe stijl: werkt als een trein!

Perron18 is het communicatiebureau (of beter: communicatieplatform) van Glenn van Battum en Ronald van Donkersgoed. Twee ervaren grafisch ontwerpers die in 2015 besloten het roer volledig om te gooien, omdat de markt daar om vroeg en zij zichzelf graag opnieuw wilden uitvinden. 

Terug naar de tekentafel

Terug naar de tekentafel dus. Een route met de nodige tussenstops en vertragingen. Want het moest wel goed. Glenn en Ronald ontwikkelden het idee van een platform: een samenwerkingsverband van zelfstandig professionals. Tal van gesprekken vonden plaats. Met ervaren communicatiemensen die graag meedachten. En met specialisten voor het team. Eind 2015 stond Perron18 volledig op de rails.

Klant, stel je eigen online team samen

Perron18 een ambitieus en gedreven collectief van specialisten die met kennis, zorg en enthousiasme werken voor grote én kleine bedrijven. We vullen elkaar aan en inspireren elkaar. We versterken elkaar en houden elkaar scherp. Daardoor zijn we op alle punten verschillend, behalve als het gaat om onze fanatieke kwaliteitsbeleving. Onze ándere aanpak biedt jou als klant de volgende voordelen:

Het ideale team voor jouw bedrijf

Je schakelt alleen de specialisten in die jij nodig hebt. Jouw ideale online team, efficiënt en effectief.

Geen overhead

In tegenstelling tot de gevestigde reclamebureaus, werken wij niet vanuit een duur kantoor, maar vanuit een kostenefficiënte en makkelijk bereikbare locatie: het stationsgebouw van Nijkerk. De perfecte plek waar creatieve ideeën af- en aanreizen. Je besteedt je communicatie-euro dus zo efficiënt mogelijk.

Makkelijk contact, geen blabla

We zijn makkelijk bereikbaar. Pak de telefoon en we staan voor je klaar. Of kom gerust even langs voor een kop koffie. Dat werkt snel en duidelijk. Lijntjes worden korter, ideeën beter en de kosten lager. We vermoeien je niet onnodig met praatjes en plaatjes over doelgroepen. En hoe goed wij die weten te triggeren. Wij bewijzen het je. Over alle mediasporen, on- en offline.

Neem contact op voor een kop koffie
Webdesign Perron18 Nijkerk